Arbeidsvoorwaarden in functie van resultaat en motivatie

Onze focus ligt op het bieden van prikkels om de flexibele inzetbaarheid van medewerkers te verhogen en daarmee bij te dragen aan de operationele succesfactor, te weten: voorzien in het juiste aantal medewerkers met de juiste kwaliteiten op het juiste tijdstip en plek.  En met moderne concepten voor individuele en groepsgewijze arbeidsvoorwaarden medewerkers te binden en te boeien en te motiveren voor ontwikkeling en realisatie van doelstellingen.

Met inzet van onze tools leggen wij met een diversiteit aan arbeids(tijd)arrangementen een effectieve verbinding tussen voorkeuren op de (interne) arbeidsmarkt en de capaciteit en flexibiliteitbehoefte van het organisatie onderdeel. Dit biedt sturing voor de manager en keuze mogelijkheden en beïnvloeding voor de medewerker.


Aan de slag met arbeidsvoorwaarden

Wij hebben een ruime ervaring met het begeleiden van (branche)organisaties voor vernieuwing van arbeidsvoorwaarden met onderzoek, advies en implementatie. Ook organiseren wij studiedagen en MT bijeenkomsten over vernieuwing van arbeidsrelaties op basis van decentralisatie en zelforganisatie.


Neem contact op voor meer informatie

Een mening over “Arbeidsvoorwaarden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.